TECNOMUNCA INTERNATIONAL

SERVICII

Servicii oferite

 

Punere la dispoziție forță de muncă

Prin punerea la dispoziție de forță de muncă, agenția pune la dispoziția clientului, pe o perioadă determinată...

Startup

Consultanță și servicii suport pentru companii italiene și / sau externe care doresc să investească în România.

Relocare

TECNOMUNCA INTERNATIONAL efectuează, în baza angajamentului specific al organizației client, activitatea care vizează relocarea personalului pe piața forței de muncă...

Consultanță

TECNOMUNCA INTERNATIONAL propune, de asemenea servicii de consultanță cu privire la aspectul de remunerare a lucrătorilor...

Punere la dispoziție
forță de muncă

Prin punerea la dispoziție de forță de muncă, agenția pune la dispoziția clientului, pe o perioadă determinată sau nedeterminată prin intermediul contractelor de leasing de personal, personal angajat direct de TECNOMUNCA INTERNATIONAL , oferind o gestiune integrată a raportului de muncă, variind de la aspectele administrativ birocratice la formare .
Prin intermediul TECNOMUNCA INTERNATIONAL, care se înlocuiește astfel angajării de personal, companiile au responsabilități contractuale reduse deoarece obligațiile tipice ale angajatorului și anume responsabilitatea în ceea ce privește angajarea, gestionarea raportului, retribuțiile și obligațiile de asigurări sociale asociate, precum și puterea disciplinară și de desfacere a contractului sunt încredințate agenției la un preț extrem de competitiv estimat la o reducere cu circa 30 % (comisionul agenției inclus) față de retribuția unui angajat cu contract italian și/ sau european. Personalul pus la dispoziție prin leasing de personal, în afară de a fi obținut certificările și acreditările necesare pentru cursurile efectuate în funcție de sectorul de competență, este multilingv și dedus în meritul particularității funcțiilor lor.
jobs-services-startup.jpg

Startup

Consultanță și servicii suport pentru companii italiene și / sau externe care doresc să investească în România.

TECNOMUNCA INTERNATIONAL asistă companiile în crearea și dezvoltarea Startup-ului acestora în sectoarele tehnologice/industriale și de productie, mulțumită competențelor manageriale specifice în aceste sectoare și în stransă colaborare cu întreprinzătorii înșiși.

Echipa de experți prestează servicii în română, italiană si engleză.

Relocare

TECNOMUNCA INTERNATIONAL efectuează, în baza angajamentului specific al organizației client, activitatea care vizează relocarea personalului pe piața forței de muncă, în mod individual sau colectiv. Procesul se desfașoară prin intermediul instruirii personalului și îndrumarea resurselor la introducerea în noua realitate de muncă.
jobs-services-relocare.jpg
jobs-services-consultanta.jpg

Consultanță

TECNOMUNCA INTERNATIONAL propune, de asemenea servicii de consultanță cu privire la aspectul de remunerare a lucrătorilor de introdus în propriul sistem organizațional în funcție de diferitele niveluri de competență; studiază și elaborează planuri și strategii de afaceri care vizează “păstrarea” angajatului în companie.

Tecnomunca International

logo-Tecnomunca

Str. Episcop Nicolae Ivan, nr. 5-7, ap.1, Cluj-Napoca, Cluj
Mobil: +40 740.035.531
Tel. / Fax: +40 364 133 526
E-mail: office@tecnomunca.com
www.tecnomunca.com

Social Media